Hur Man Använder Electrical Head Shaver För Första Gången Av Electricheadshaver

BlogLeave a Comment on Hur Man Använder Electrical Head Shaver För Första Gången Av Electricheadshaver

Hur Man Använder Electrical Head Shaver För Första Gången Av Electricheadshaver

I bästa fall kommer ett tråkigt blad att ge dig en ojämn rakning och lämna dig med rodnad, fläckar och fläckar av orakat hår i ansiktet och på halsen. I värsta fall kommer ett tråkigt blad att ta bort en hel del av din hud tillsammans med håret! Var inte rädd för att byta blad (eller rakhyveln, om du använder engångssorten) ofta. Hakar, drar och hackar (för att inte tala om de irriterande biverkningarna som inåtväxande hårstrån som följer med dem) kommer att hållas until ett minimum. Duscha eller rengör det rakade området med kallt eller kallt vatten för att stänga dina porer och ta bort överflödigt hår, rakgel eller kräm. Nu när du har en handlingsplan och du förstår i vilken vinkel du ska hålla rakapparaten… Börja genast flytta den i korta slag som går i en riktning.

Shaver intitle:how

Oavsett hur grovt, lockigt eller rakt ditt ansiktshår är, hjälper det att förhindra irritation och invuxna hårstrån att veta åt vilket håll det växer. Därefter kan du applicera lite rakkräm på ansiktet tills det bildar ett lätt lödder på ställen du tänker raka. Vi föreslår att du använder ett par droppar i ärtstorlek som du skulle göra med tandkräm.

Vinkel Och Riktning

Se until att din första rakning inte förvandlas till en skräckshow genom att följa vår instruktionsguide och guiden hur man inte gör. På Wilkinson Sword tycker vi att rakning ska vara ett nöje, inte ett jobb, så börja som du menar att fortsätta och du kommer att vara inställd för en livstid av krångelfri hårborttagning… Efter rakning med hårväxtens riktning gillar vissa människor att slutföra ett andra move bäst i test rakapparat för en ännu närmare rakning. Denna andra passage bör vara tvärs över hårväxtens riktning, och ett nytt lager lödder bör appliceras.

Hur Man Rakar Nacken

Det är dags att ta farväl av hudirritation, undermåliga rakningar och mysterierna som lurar beneath dessa blad. I groomingens värld är rena elektriska rakapparater en nödvändighet. En annan fördel med att ha ett rakat huvud är att det kan vara en självförtroende booster.

Med Rakapparaten Fortfarande Igång, Skölj Huvudet Generöst Med Varmt Kranvatten

Sätt till exempel vänster finger längst ner på bränningen på vänster sida medan du är vänd mot spegeln. För att avgöra om polisongen är längre och göra justeringar vid behov, gör samma sak med höger finger samtidigt. Nu när vi har avslöjat varför och hur du håller din pålitliga rakapparat i toppform, är det dags att skörda frukterna. Du har nu en ren rakapparat som håller längre och presterar effektivt.

Videon ovan är en bra introduktion för dem som är nya med att använda en rakhyvel, och täcker nyckelteknikerna för att uppnå en smidig, bekväm rakning. Om du föredrar att läsa om det istället, har vi sammanfattat det åt dig nedan. Känd sharp—often föredras av killar med lite säkerhetsrakhyvelupplevelse underneath bältet. När du tror att du har avslutat din rakning är det alltid en bra idé att titta på saker en gång until. Folierakapparater kan vara ganska stora och ibland är det lätt att missa en plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top